Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, căsătorit a cincea oară, va fi din nou tată. El mai are doi copii din relaţiile anterioare.

Fostul prim-ministru (62 de ani) s-a căsătorit pentru a cincea oară în vara anului trecut cu Loredana Moise (36 de ani), la starea civilă a sectorului 1. 
Călin Popescu Tăriceanu a fost dintotdeauna un Don Juan. Avea doar 18 ani ani când i s-a propus să lucreze ca fotomodel. Politicianul a mai fost căsătorit de patru ori. Prima dată s-a însurat in 1976, cu o colegă de facultate a cărei identitate nu a dezvăluit-o niciodată, dar a divorţat în 1980.

A doua soţie a fost Livia, fata fostului ambasador al României în Israel, Valeriu Georgescu. A urmat Cornelia Trântescu, care, în 1996, i-a dăruit primul copil: Călin jr. În acelaşi an a cunoscut- o pe Ioana, care avea, la vremea respectivă, 19 ani. Au împreună un băiat, pe nume Mihai, iar în 2003 s-au căsătorit. În 2011 a divorţat din nou, iar în 2013 s-a recăsătorit cu Loredana, la doar câteva luni de la oficializarea relaţiei.

Conform cancan.ro, Loredana îi va dărui fostului premier tot un băieţel.