Vara aceasta, AFI Ploieşti îţi aduce şansa de a câştiga premii, 
premii şi iar...premii! 

În perioada 17 iunie - 25 august, cumpărăturile în valoare de minimum 300 lei aduc săptămânal norocoşilor, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 2 premii: un AFI Gift Card în valoare de 300 de lei şi un set cadou de la Yves Rocher. Descoperă mai multe detalii pe afi-ploiesti.ro  şi începe-ţi aventura de vară cu noi.

 

Când ei câştigă, câştigi şi tu!

Eşti gata să-ţi susţii echipele favorite? Participă la concursul nostru în perioada Campionatului European de Fotbal şi poţi fi unul dintre norocoşii câştigători! 

· Grupe: votează echipa câştigătoare din fiecare grupă şi poţi câştiga un AFI Gift Card în valoare de 100 lei, la fiecare grupă. 

· Optimi de finala: votează meciul cu cele mai multe goluri marcate şi poţi câştiga un AFI Gift Card în valoare de 100 lei. 

· Sferturi de finala: votează echipa câştigătoare din fiecare sfert de finală şi poţi câştiga unul dintre cele 4 AFI Gift Carduri, fiecare în valoare de 100 lei. 

· Semifinale: votează echipa câştigătoare din fiecare semifinală şi poţi câştiga unul dintre cele 2 AFI Gift Carduri în valoare de 150 lei. 

· Finala: votează echipa câştigătoare a turneului şi poţi câştiga o cupă gigant, perfectă pentru raftul tău şi un AFI Gift Card în valoare de 200 lei. Mai multe informaţii aici: https://www.afi-ploiesti.ro/evenimente/cand-ei-castiga-castigi-si-tu/

 

Meciurile se joacă la AFI Ploieşti!

Fii alături de echipa naţională a României şi urmăreşte meciurile împreună cu prietenii la AFI Ploieşti, pe videowallul din food court.

Programul meciurilor:

· 17 iunie, ora 16:00 – România - Ucraina (grupa E, Munchen)

· 22 iunie, ora 20:00 - Belgia - România (grupa E, Koln)

· 26 iunie, ora 19:00 - Slovacia - România (grupa E, Frankfurt)

·   9 iulie, ora 22:00 - Semifinala 1

· 10 iulie, ora 22:00 - Semifinala 2

· 14 iulie, ora 22:00 - Finala Euro 2024.

 

 

Despre AFI Ploieşti

Inaugurat în 2013, AFI Ploieşti are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziţia clienţilor săi numeroase branduri internaţionale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar şi o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunităţi de petrecere a timpului liber. 

AFI Ploieşti este deţinut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Braşov, AFI Arad şi AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului şi investiţiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală şi de Est.