Managerul restaurantului McDonald’s Ploieşti Nord, Monica Marişoiu, se numără printre cei 380 de manageri ai restaurantelor McDonald’s care au câştigat premiul Ray Kroc, care se acordă celor mai performanţi manageri ai restaurantelor McDonald’s la nivel mondial.

Fericita câştigătoare este singura care aduce anul acesta premiul în România şi va participa la decernarea premiilor care va avea loc, anul viitor, în Orlando, Florida. În cadrul evenimentelor, aceasta îi va cunoaşte pe liderii globali ai lanţului de restaurante McDonald’s, va avea acces la o serie de evenimente exclusiviste alături de manageri şi lideri internaţionali şi va beneficia de un bonus financiar.

Monica a avut posibilitatea de a ajunge printre câştigători datorită faptului că McDonald's ajută angajaţii să-şi dezvolte cariera profesională până la cel mai înalt nivel, compania fiind dedicată angajamentului de a crea oportunităţi de angajare pentru persoanele de toate vârstele şi din toate mediile sociale. McDonald’s oferă oportunităţi de dezvoltare şi promovare în interiorul companiei, astfel că aproximativ 90% dintre persoanele care au ajuns manageri de restaurante şi-au început cariera ca membri crew.

Premiul Ray Kroc celebrează realizările celor mai buni manageri de restaurante McDonald’s din peste 70 de ţări şi recunoaşte meritele managerilor care inspiră prin exemplul personal şi reuşesc să obţină rezultate excelente în cadrul restaurantului pe care îl coordonează. Numele premiului vine de la fondatorul McDonald’s şi a fost oferit pentru prima oară în anul 1999, în SUA, continuând să fie acordat la nivel internaţional pentru a celebra meritele managerilor implicaţi, care au un rol esenţial atât pentru echipă, cât şi pentru clienţii care trec pragul restaurantelor respective.

În cazul în care doreşti să aplici pentru o carieră la McDonald’s, toate informaţiile privind posturile disponibile, procesul de recrutare şi beneficiile acordate angajaţilor McDonald’s sunt disponibile pe site-ul companiei, în secţiunea carieră www.mcdonalds.ro/cariera