Compania Ryanair recrutează însoţitor de zbor pentru bazele sale din Europa. Crewlink, echipa ce se ocupă de recrutare pentru Ryanair va organiza sesiuni de recrutare în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Compania va oferi un curs de formare gratuit, iar experienţa anterioară nu este necesară. De asemenea, cei care vor finaliza cursul de formare, vor fi repartizaţi la una dintre bazele companiei în Europa.

Potrivit reprezentanţilor Ryanair, „noii angajaţi vor avea parte de formare gratuită, alocaţie plătită pe durata cursului de formare, uniformă gratuită în anul 1 şi alocaţie pentru uniformă în anul 2, apoi 750 de euro – alocaţie pentru noii recruţi, salariu de bază competitiv, bonus de productivitate, ore de serviciu plătite / bonus din vânzări, câştiguri în primul an între 17.000 şi 23.000 de euro, oportunităţi de promovare, contract garantat pentru 2 ani cu opţiunea ulterioară de contract permanent, varietate în alegerea bazelor, program stabil de 5 zile de lucru / 3 libere şi avantaje de călătorie pentru staff”.

Recrutările vor începe pe 18 aprilie la Iaşi, după care va continua în 19 şi 23 aprilie la Cluj-Napoca, respectiv 3 mai şi 18 mai la Bucureşti.