Inainte de alegerea unei case de pariuri ar trebui sa tii cont de multe aspecte ale acesteia, cum ar fi oferta de pariuri, disponibilitatea transmisiunilor directe, dezvoltarea unei aplicatii de mobil etc.

In functie de pariurile pe care te axezi, aceste aspecte vor conta mai mult decat crezi, daca nu pe termen scurt, atunci cu siguranta pe termen lung. Doar ca din diverse motive, care pot tine de lipsa timpului sau, pur si simplu, de ignoranta, nu putini sunt utilizatorii care isi creeaza cont doar pentru ca au auzit de la prieteni sau dintr-o reclama la acea casa online. Insa atat in cazul reclamei vizualizate, cat si in cazul sfatului prietenilor, sunt prezentate des doar punctele forte ale acelei case de pariuri, nu si cele slabe.

Cum pot afla detalii despre casele de pariuri fara a pierde mult timp?

De aceea, este bine sa consulti recenzia fiecarei case de pariuri inainte de a face vreo miscare pe piata pariurilor online. Altfel, riscul ca dupa o perioada scurta de timp sa pierzi intreaga suma de bani din cont este crescut.  Dificultatea consta in faptul ca momentan exista 16 case de pariuri care au obtinut permisiunea de a opera in Romania, pentru a le analiza pe toate minutios, accesand fiecare casa online in parte, putand trece ore bune.

Aici intervine site-ul Intelbet, a carei principala misiune consta in informarea celor interesati despre toate casele de pariuri. In acest sens, Intelbet ne prezinta diverse clasamente obiectivein functie de mai multe aspecte ale acestor case, cum ar fi: marja de profit retinuta in prezentarea cotelor, oferta de pariuri atat pre-live, cat si live sau clasamentul alcatuit de catre utilizatorii Intelbet. De asemenea, tot aici putem vedea bonusul de inregistrare al fiecarei case de pariuri, dar si cele care beneficiaza de aplicatie de mobil.

La Intelbet poti consulta punctele forte si cele slabe ale fiecarei case de pariuri

Daca dupa ce ai vazut toate aceste clasamente inca nu te-ai hotarat asupra casei de pariuri la care doresti sa te inregistrezi, atunci este foarte probabil sa te decizi dupa lecturarea recenziilor tuturor acestor case. Recenzia se afla in dreptul fiecarei case de pariuri, pentru a ajunge la ea trebuind doar sa accesezi butonul “Recenzii” sau “Detalii”, in functie de pagina pe care te afli.

Odata efectuata aceasta actiune, vei observa atat 3 puncte forte, cat si 3 puncte slabe pentru respectiva casa de pariuri, lucru care demonstreaza obiectivitatea site-ului Intelbet. Aceste puncte tari/slabe se pot referi la disponibilitatea transmisiunilor sportive, timpul de retragere, oferta pariurilor, lipsa de live chat etc. .

Totodata, in acea sectiune poti vizualiza parerile mai multor utilizatori in legatura cu acea casa, astfel putandu-ti forma si tu o opinie. Nu trebuie omis nici faptul ca, tot aici, poti adauga o reclamatie in cazul in care esti nedreptatit in vreun fel de casa de pariuri respectiva. Asta este valabil pentru toate cele 16 case de pariuri online – intelbet.ro  analizand reclamatia, trimitand-o unui operator de la respectiva casa in incercarea de a o rezolva in favoarea ta.

Cei aflati in cautarea adrenalinei vor fi si ei incantati de Intelbet, site-ul oferind un concurs lunar de pronosticuri fara a fi nevoie de vreo argumentatie. Aceasta este prezentata de tipsterii Intelbet, tu trebuind doar sa alegi daca pontul respectiv va fi castigator sau nu. Prinre acesti tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Fondul de premii este de 800 lei, bonus impartit intre primii 8 clasati la sfarsitul unei luni.