Circa 200 de oameni cu credite în franci elveţieni au protestat duminică în Capitală solicitând o lege pentru conversia creditelor. Manifestaţia a început în faţa sediului Guvernului şi a continuat la sediul BNR, unde protestatarii au lăsat coroane de flori şi mesaje.

Avocatul Gheorghe Piperea a postat pe contul său de Facebook două imagini de la protestul debitorilor, una dintre acestea înfăţişându-l pe Mugur Isărescu.

"De la protestul debitorilor. Un photoshop reuşit... Donaţiile nu vor fi mai mari de 5 bani şi nici mai multe de 500", a scris Piperea pe Facebook ataşând imaginea cu o pancardă cu Isărescu, unde acesta este numit "Minţenia Pământului".

Cea de-a doua imagine de la protest, cu o coroană depusă de manifestanţi la BNR, este explicată astfel de avocat: "Coroana e pentru cei care au plecat din această lume unde erau sclavi. Sacul e pentru salariile pe care vătafii acelor stăpâni de sclavi nu erau pregătiţi să ni le dezvăluie, căci erau cinic de mari în raport cu lanţurile în care sunt ţinuţi debitorii ruinaţi de bănci. Uşa intimidantă din fier forjat e de la BNR".

 

SURSA: Cotidianul.ro