AFI Palace Ploieşti anunţă închiderea patinoarului şi înlocuirea acestuia cu noi atracţii şi branduri exclusiviste, în premieră pentru oraşul Ploieşti.

"Ca urmare a unei analize amănunţite şi în concordanţă cu strategia centrului comercial de a îmbunătăţi în permanenţă oferta de branduri, AFI Palace Ploieşti va aduce anul acesta schimbări importante şi neaşteptate, care cu siguranţă vor satisface nevoile şi aşteptările clienţilor.", anunţă compania într.un comunicat de presă

“Scopul nostru este acela de a veni în întâmpinarea clienţilor noştri cu proiecte care să cuprindă o ofertă variată de branduri de modă, opţiuni de petrecere a timpului liber şi servicii diverse. În acelaşi timp, îmbunătăţim în mod constant centrul nostru comercial, luând în considerare atât nevoile clienţilor noştri, cât şi strategia de dezvoltare pe termen lung prevăzută de companie. Astfel, plănuim o serie de surprize pentru părinţi şi copii, o noutate fiind extinderea zonei de locuri de joacă, oferind în acest mod o paletă mai largă de activităţi pentru întreaga familie .”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploieşti."