Odată cu intrarea în vigoare a noii legi destinate jocurilor de noroc, casa bet-at-home şi-a anunţat retragerea din România.

Până la adoptarea legii privind pariurile şi jocurile de noroc, majoritatea caselor de pe internet funcţionau fără licenţă pentru ţara noastră. Acum totul s-a schimbat.

"Sunt amenzi foarte mari dacă nu o obţin". Clienţii site-ului bet-at-home.com au fost anunţaţi că serviciul nu mai este valabil în România. 

De vineri, toate veniturile de până în 15.000 de euro sunt impozitate cu doar unu la sută, şi nu 25%. Până acum, ca să dribleze impozitul în cazul câştigurilor care depăşeau 600 de lei, pariorii erau nevoiţi să apeleze la o mică strategie: împărţeau miza pe mai multe bilete cu acelaşi pariu, astfel încât nici unul dintre tichete să nu atingă pragul impozabil. 

În octombrie 2014, marele site de pariuri Bet365 nu mai accepta clienţi noi din România. Dacă încercaţi să vă faceţi cont, România nu mai apărea în lista ţărilor de resedinţă. Mai mult, site-ul şi-a anunţat afiliaţii că încetează orice activitate de promovare pe teritoriul României.

Bet365 a funcţionat ilegal pe teritoriul României, clienţii săi fiind pasibili de pedeapsă cu închisoarea, ca de altfel toţi clienţii site-urilor care ofereau pariuri sau jocuri de moroc online, scrie economica.net.