Cantaretul Dorian Popa a ramas fara permis, dupa o urmarire cu Politia! Dupa ce luni de zile a mers la Sectia de Politie in calitate de pagubit, acum s-au inversat rolurile! Acesta a refuzat sa opreasca la semnalelel agentilor de politie.

Nefericitul incident a avut loc sambata seara pe bulevardul Stefan cel Mare. Cantaretul nu s-a asigurat cand a schimbat banda de mers, iar agentii de politie care au constatat acest lucru i-au facut semn sa opreasca pe drepata, insa Dorian Popa a ignorat semnalele acestor si si-a continuat drumul. Pana la inceperea urmaririi de catre politisti a fost doar un pas.  In cele din urma, cantaretul a fost tras pe dreapta abia dupa ce echipajul de politie l-a ajuns din urma. Pentru infractiunea comisa, lui Dorian Popa i s-a suspendat permisiul pentru o perioada de 90 de zile.

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, Dumitru Coarna, a confirmat urmarirea si faptul ca i s-a suspendat permisul de conducere. Surse din anturajul cantaretului sustin ca aceasta masura luata de politisti nu il afecteaza foarte mult pe Dorian Popa, mai ales ca acesta urmeaza sa plece in Madagascar in curand, la filmarile pentru “Ultimul Trib”.

La nici 24 de ore de la incident, cantaretul a incarcat o poza pe o retea de socializare in care aparea in parcarea unui supermarket in apropierea masinii sale. Anul trecut, cantaretul a fost la un pas sa fie arestat in Vietnam pentru ca s-a fotografiat intr-un loc unde acest lucru era interzis prin lege, insa autoritatile au inteles faptul ca acesta nu a stiut si l-au lasat sa plece.