O colaborare binevenita intre Ducati si designerii de la Diesel aduce pe piata un produs exclusivist destinat iubitorilor de sporturi moto.

Ducati Diavel Diesel este o jucarie de lux conceputa sa ofere un plus de stil celor care se aseaza in saua motocicletei, dupa cum anunta Luxatic.

Super stilata si rapida, Diavel este fructul colaborarii dintre designerul casei de moda Diesel, Andrea Rosso, si Centrul pentru Design Ducati, iar tusele de stil adauga un plus de farmec acestui diavol al soselelor.Detaliile fac toti banii la Diavel, otelul inoxidabil in nuante aramii, barele cromate si alte componente bine evidentiate de grupul de designeri punand in evidenta stilul caracteristic al celor doua branduri celebre.

Diavel va fi pusa in vanzare incepand cu luna aprilie a acestui an si, deloc surprinzator, editia va fi limitata la doar 666 de unitati. In pachet intra si nelipsita jacheta de piele, o pereche de jeansi special conceputi pentru motociclisti si doua tricouri Diesel.

Motorul este un Testastretta 11 grade DS engine de 162 CP, iar pachetul Ducati Safety montat pe motiocicleta garanteaza trairea senzatiilor tari in siguranta.

Pe langa finisajele de lux, Ducati a instalat si un bord LCD, ca un element de noutate pentru cei 666 de norocosi care vor urca in saua unei Diavel.