SC Hale şi Pieţe a primit cereri din partea producătorilor de sezon, în apropierea sărbătorii Paştelui, care doresc să comercializeze produse tradiţionale.
Aproape 30 de comercianţi/producători de miei, pastramă şi brânză de oaie au făcut solicitări pentru închirierea de spaţii comerciale în Halele Centrale. Ca şi anii trecuţi, conducerea SC Hale şi Pieţe va pune la dispoziţia producătorilor, spaţii comerciale la etajul 1 din incinta Halelor Centrale. Numărul acestora ar putea să crească pe parcurs.
Producătorii de miei provin din şapte judeţe (Prahova, Arad, Braşov, Dâmboviţa, Argeş, Buzău, Sibiu) şi deja şapte, dintre cei 29 anunţaţi, şi-au pregătit standurile. Kilogramul de carne de miel se va vinde cu preţuri cuprinse între 25-27 de lei.
Sezonul de sărbători va ţine la Halele Centrale, până pe 20 aprilie. Duminică, 13 aprilie, de Florii, Halele Centrale vor fi deschise ploieştenilor între orele 7-13.30.