După mai bine de 9 luni de lucrări de amenajare, XXL Mega Discount Ploieşti şi-a deschis porţile cu un concept unic în România, primul discounter pentru femei.

Inaugurarea magazinului a avut loc joi, 3 aprilie, în prezenţa oficialităţilor locale, iar pe 4 aprilie sunt aşteptaţi clienţii.

La eveniment au participat consilieri locali, angajaţi ai primăriei şi primarul Iulian Bădescu. Din partea companiei a fost prezent Oliver Eifler, CEO XXL Mega Discount.

XXL Mega Discount Ploieşti a dezvoltat pe o suprafaţă de 2800 de metri pătraţi un design feminin al spaţiului, cu raioane organizate intuitiv şi cu o  gamă vastă de produse. Magazinul are 100 de angajaţi. Compania germană a investit 4 milioane de euro în amenajarea acestui magazin. Parcarea supermarketului poate acomoda 150 de autoturisme.

Program de lucru în cursul săptămânii şi sâmbătă este cuprins între orele 7.30 – 22.00. Iar duminică între orele 7.30 – 20.00.

Reţeaua XXL Mega Discount, deţinută de compania REWE România, este formată din opt  magazine şi e prezentă pe piaţa din România din 2001, anul în care a fost deschis primul magazin în Bucureşti.

În prezent, Rewe România operează şapte magazine XXL Mega Discount şi 149 magazine Penny Market în întreaga ţară.

Clienţii vor regăsi în magazin peste 8000 de produse, de la cosmetice, articole de îmbrăcăminte şi decoraţiuni interioare, până la fructe şi legume, brutărie şi patiserie, brânzeturi şi mezeluri fine, produse light şi bio.

În ceea ce priveşte raioanele, s-a pus accent pe cele de Legume şi Fructe, Cosmetice, Carmangerie, Servire asistată, Zona Gastro şi Brutărie, acestea fiind cele mai căutate şi apreciate de către publicul feminin.

XXL Mega Discount Ploieşti este parte a grupului german de retail Rewe, cel care deţine şi brandurile Billa şi Penny.

Vineri, 4 aprilie, va avea loc deschiderea pentru publicul larg. Doamnele vor avea exclusivitate în vizitarea magazinului între orele 8.00-9.00 dimineaţa, bărbaţii fiind rugaţi să aştepte în acest interval în parcare, unde vor fi întâmpinaţi cu mai multe surprize. Pe parcursul zilei, toţi clienţii magazinului se vor bucura de momentele speciale pregătite de către organizatori, amfitrionul întregii zile fiind îndrăgitul solist Pepe.