Din cei trei candidaţi înscrişi în concursul destinat ocupării postului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unul a fost eliminat din competiţie.

Andrei Gheorghe Zbuchea, medic chirurg la secţia de chirurgie plastică a fost eliminat din concurs, reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova declarând că acesta s-a prezentat cu dosarul incomplet.

Cei rămaşi în cursă sunt Alexandru Băloi, fostul director al DSP Prahova, în prezent detaşat la conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială (DGASPC Prahova) şi Marius Dinu, preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Prahova.

Cei doi au participat luni la proba scrisă a concursului, urmând ca zilele următoare să îşi prezinte proiectul de management. Până pe data de 14 martie trebuie anunţat oficial numele viitorului manager al spitalului.

Postul de manager a rămas vacant după demisia lui Adrian Strâmbeanu la începutul lunii decembrie 2013. În prezent, conducerea interimară a unităţii medicale este asigurată de către directorul medical, medicul Florin Puşcariu.