Consilierii locali cer scuze ploiestenilor pentru asa zisul Orăsel al Copiilor, organizat de Primăria Ploiesti la Hipodrom. Intr-un comunicat de presă, alesii locali critică modalitatea de organizare a unui pseudo-eveniment care a ajuns pe prima pagină a ziarelor nationale la exemple de...asa nu!  Comunicatul este semnat de 17 consilierii locali, din toate partidele prezente in Consiliul Local Ploiesti. Publicăm integral documentul: 

Noi, consilierii din cadrul Consiliului Local Ploieşti, dezavuăm decizia primarului Andrei Volosevici de a organiza, anul acesta, Orăşelul Copiilor şi Târgul de Crăciun în cadrul Complexului Hipodrom.

Precizăm că niciun membru al Consiliului Local (indiferent de apartenenţa politică) nu a fost consultat sau informat despre această decizie. 

Decizia unilaterala a primarului a generat o stare de nemulţumire în rândul a mii de cetăţeni, majoritatea părinţi, care consideră că Ploieştiul a înregistrat un trist record, acela de a avea cel mai urât Orăşel al Copiilor, respectiv cel mai urât Târg de Crăciun din ţară.

De asemenea, noi, consilierii locali, aşteptăm explicaţiile reprezentaţilor Primăriei Ploieşti referitoare la modul în care au fost organizate cele două evenimente amintite mai sus şi la criteriile de selecţie şi închiriere a spaţiilor comerciale şi a celor de divertisment.

Chiar dacă nu am avut nicio implicare, le prezentăm scuzele noastre ploieştenilor pentru marea dezamăgire pe care, anul acesta, a produs-o Primăria Ploieşti tuturor copiilor.

 

 

Botez George Sorin- Niculae

Ganea Cristian Mihai

Agapie Anca

Lupu Bogdan

Andreescu Costel

Enescu Răzvan

Bolocan Iulian

Frusina Nicolae Vlad

Măchiţescu Alexandru Dragoş

 

Marcu Valentin

Popa Gheorghe

Popescu Georgeta Simona

Popovici Horia Nicolae

Săbău Valentin Răzvan

Simionescu Radu Alexandru

Sîrbu-Simion Gheorghe

Ştefan Nicoleta

Tudor Aurelian


FOTO: Obdervatorul Prahovean