Inspectorii au efectuat controlul în urma unei reclamaţii.

În depozitul frigorific al restaurantului al restaurantului Mesopotamia au fost găsite produse cu ambalaj deteriorat, murdar, cu risc asupra integrităţii acestora; s-a constatat existenţa unor obiecte străine, depozitate in spaţiul respectiv - anvelope, tomberon gunoi, paleţi din lemn

„Ca urmare a sesizării unui consumator, comisari din cadrul Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova au desfăşurat o acţiune de control la centrul comercial Ploieşti Shoping City, privind verificarea zonelor de depozitare şi de aprovizionare cu produse alimentare in zona food.

 

1.La operatorul economic SC Set Corporation SRL (restaurant Mesopotamia) s-a constatat că in depozitul-frigorific nu se respectau condiţiile de depozitare, existând produse cu ambalaj deteriorat, murdar, cu risc asupra integrităţii acestora; s-a constatat existenţa unor obiecte străine, depozitate in spaţiul respectiv - anvelope, tomberon gunoi, paleţi din lemn. S-a dispus oprirea temporară a activităţii in depozitul frigorific până la remedierea deficienţelor, aplicându-se 1 amenda in valoare de 10000 lei.

 

2. SC Ploiesti Shoping City SRL: au fost constatate deficienţe pe fluxul destinat aprovizionării operatorilor economici din zona food, astfel:

-lift de aprovizionare extrem de murdar, cu strat grosier de mizerie in zona podelei, şi a usilor de acces.

-cale de acces si transport produse neiginenizat, cu prezenţă de resturi de deşeuri, porţiuni din paviment cu gresie spartă sau lipsă, pereţi murdari, deterioraţi , cu exfolieri ale zugrăvelii.

 

S-a dispus oprirea temporară a serviciilor de aprovizionare in zona respectivă, până la remedierea deficienţelor, aplicându-se 1 amendă in valoare de 20000 lei.” au precizat reprezentanţii OPC prin intermediul unui comunicat de presă.

 

 

 

Sursa: www.actualitateaprahoveana.ro