Aproape 266 de milioane de lei este suma solicitată de Primăria Ploieşti din fondul de rezervă al Guvernului! 

Deşi plăteşte cu mii de euro baschetbalişti americani şi sârbi, municipalitatea ploieşteană nu poate asigura fondurile necesare achiziţiei de gaze naturale necesare încălzirii apartamentelor din Ploieşti. 

Andrei Volosevici se milogeşte din nou de Guvernul României, solicitând bani pentru a putea asigura încălzirea ploieştenilor. 

Surse din Prefectură susţin că municipalitatea solicită (din nou) peste 110 de milioane de lei pentru restanţele la plata energiei termice din anii trecuţi (Veolia) şi încă 100 de milioane pentru energia termică livrată ploieştenilor, ploieşteni care de aproximativ 3 luni nu se pot spăla din lipsa apei calde. 

15 milioane se vor duce pe plata ratelor creditelor Primăriei, iar 17 milioane de lei vor acoperi subvenţia la transportul public din Ploieşti.  

Banii ceruţi Guvernului sunt doar pentru acoperirea cheltuielilor de funcţionare, ceea ce însemnă că dacă Ploieştiul nu va primi aceste fonduri, zeci de instituţii (şcoli, spitale, grădiniţe)  s-ar putea închide din cauza frigului.

Primarul Andrei Volosevici  a ascuns problema ploieştenilor şi Consiliului Local! Solicitarea către Guvern s-a făcut în mare secret, fără să afle prea multă lume de document. 

Cu toate acestea, Volosevici se laudă că dă drumul la apa caldă, deşi nu are niciun merit în rezolvarea problemei. 

Întrebarea este: porniţi căldura în apartamentele ploieştenilor, dar câte zile o veţi ţine pornită? 

Edilul ar fi trebuit să se preocupe de această problemă, dar a preferat să măzgălească trotuarele din oraş cu un inscripţia Primăria Ploieşti, colorată cu mult roşu, uitând că are o obligaţie uriaşă în faţa cetăţenilor