UPDATE . Din păcate, IJP Prahova a anunţat şi decesul fetiţei de 11 ani, preluată de medicii SMURD în stop cardio respitator.

Accident grav, luni seară, pe DN1, în apropiere de Ploieşti, în zona Movila Vulpii.  

Conform ISU Prahova, accidentul s-a petrecut în zona Movila Vulpii, de pe DN1 şi se pare că un autoturism a acroşat trei pietoni. ISU Prahova a intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă TIM- terapie intensivă mobilă.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 44 de ani a decedat.  O femeie în vârstă de 38 de ani şi o minora de 11 ani sunt asistate medical la faţa locului, a anunţat şi IJP Prahova.

”Din primele verificări a reieşit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani în timp ce se deplasa pe DN1 ar fi surprins şi accidentat trei pietoni care se aflau în traversarea părţii carosabile.”, a informat IJP Prahova.


Conform ISU Prahova, femeia în vârstă de 38 ani a fost asistată de SAJ (ambulanţa) la faţa locului şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti. Fetiţa de 11 ani se află în stop cardio-respirator şi a fost transportată tot  la Spitalul Judeţean Ploieşti de către echipajul SMURD.

Traficul s-a desfăşurat dirijat pe sensul Braşov-Ploieşti de către poliţiştii rutieri.