Şoferul care a omorât doi tineri în accidentul de la Baba Ana era băut şi nu avea permis de conducere. 

În urma probatoriului administrat, aseară, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a conducătorului auto care a provocat accidentul de ieri dimineaţă de la Baba Ana in urma căruia doua persoane au murit. Se pare că şoferul ar fi fost băut şi nici nu avea permis.  Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, a anunţat IJP Prahova.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 04:30, pe DJ 102 D, în comuna Baba Ana, a avut loc un accident rutier în care un autoturism condus de un bărbat ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ieşind în afara părţii carosabile, ulterior răsturnându-se de mai multe ori. Din accident a rezultat decesul a doi bărbaţi în vârstă de 31 si 29 de ani şi rănirea unui alt bărbat în vârstă de 30 de ani,  care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.