La scurt timp după deschiderea urnelor au apărut şi primele incidente electorale, în mare parte doar acuze nefondate, care nu s-au confirmat la verificarea poliţiştilor.

Astfel, la Secţia 225, Buşteni – poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un alegător a introdus 3 buletine de vot din 4 în urne. S-au facut verificări, iar aspectele sesizate nu se confirmă.

În Secţia 464, Lipăneşti – poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că două persoane fotografiau buletinele de vot. S-au facut verificări la faţa locului, iar aspectele sesizate nu se confirmă.

La secţia de votare 476 din Măneciu, un alegător a sesizat faptul ca un membru din comisia de votare ar fi înmânat 4 buletine de vot unui cetăţean, iar în buletinul de vot se aflau împăturite alte 3 buletine de vot pentru preşedintele Consiliului Judeţean, fără a avea ştampila de control. La faţa locului s-a deplasat echipa de verificare, se relaţionează cu Parchetul, sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă la vot, conform articolului 387 din Cod Penal.

În oraşul Băicoi, un cetăţean în vârstă de 75 ani s-a prezentat la secţia de votare nr. 185. După ce a votat, ar fi spus comisiei ca pe buletinul de vot este deja pusă ştampila pe un candidat. Buletinul în cauză a fost anulat, bărbatul a primit alt buletin de vot şi a votat din nou. S-a relationat cu parchetul, se vor efectua cercetări în cadrul unui dosar penal conform articolului 385 din Cod Penal.

În Secţia de votare 244 din Mizil – poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la existenţa unui panou pe care erau lipite afişe electorale. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde aspectele s-au confirmat. Acestea a fost îndepărtate de către membrii secţiei de votare.

În Secţiile de votare 374,375,376 din Ciorani – poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe un imobil aflat în construcţie, în apropierea secţiei de votare erau lipite afişe. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde aspectele s-au confirmat. Acestea a fost îndepărtate de către membrii secţiei de votare.