Solista Nico, unul dintre artiştii secţiei Majestic  a Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti, este în izolare la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu coronavirus. Se pare că este vorba despre Andrei Ştefănescu, solistul trupei Alb Negru şi prezentator al unei emisiuni de la Antena Stars.

 

Testele au arătat că Nico nu este infectată, însă măsura luată faţă de aceasta a dus la anularea spectacolului în care trebuia să joace în weekendul care a trecut.

 

“Din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert «Suflet pereche», a fost suspendată. Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistatat cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ.

 

Contravaloarea biletelor vă poate fi restituita atât înainte de ora stabilită pentru începerea spectacolului,în Parcul Vest, cât şi în programul de funcţionare al Agenţiei de bilete a Teatrului.

 

Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la numerele de telefon 0244.522.774 sau 0721.367.631.

 

Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru inconvenientul creat!” au anunţat reprezentanţii Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti pe pagina de Facebook a instituţiei, cu câteva ore înainte de spectacol.