Patru persoane au fost duse la audieri, după ce poliţiştii au intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit în cartierul ploieştean Mimiu.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, aceştia intervenind pentru aplanarea conflictului.

Cu această ocazie au fost conduşi  la sediul poliţiei 4 bărbaţi, care au recunoscut că au avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, 2 dintre aceştia fiind sancţionaţi contravenţional conform lg. 61/91, cu amendă de 500 de lei fiecare, ceilalţi 2 cu câte 2.000 de lei pentru încălcarea măsurilor impuse prin O.M.3/2020.

Totodată, în cauză a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice,  cercetările fiind continuate în vederea identificării tuturor  persoanelor implicate şi  dispunerii măsurilor legale", a anunţat luni dimineaţă IJP Prahova.

Este al doilea incident de amploare petrecut în acest cartier, în ultima lună.

De asemenea, în cursul zilei de duminică, forţele de ordine au intervenit la mai multe bătăi izbucnite în cartiere din Ploieşti, Bucureşti şi Săcele