Avocata Iulia Steriu, una dintre cele mai cunoscute avocate de pe Valea Prahovei, a decedat, duminica, la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. Împlinise vârsta de 50 de ani în luna februarie!

Avocata  a fost pacienta spitalului din Sinaia, timp de trei zile. Femeia s-a prezentat la spital cu dureri mari de cap, febra si insuficienta respiratorie. Era vineri, 3 aprilie şi avand in vedere simptomele, femeia a devenit pacient suspect de covid si a fost internata in izolator.

A doua zi, medicii de la Spitalul din Sinaia  i-au facut testul pentru coronavirus. Rezultatul a venit în aceeasi zi si a fost negativ. Femeia a fost transferată la Spitalul judeţean de Urgenta din Ploiesti cu o ambulanta, pe data de 5 aprilie si a fost internata la neurologie.

Din păcate, starea de sanatate a avocatei s-a agravat, iar aceasta a decedat ieri seara.

Conducerea DSP Prahova  a anuntat ca diagnosticul a fost ”meningoencefalită herpetică, afecţiune foarte gravă care are o rată de deces de aproximativ 95%”.  Bogdan Nica, directorul DSP Prahova, a anunţat că a demarat o ancheta in acest caz si ca va face publice concluziile cercetarii.