Marius Constantin, primarul oraşului Băicoi, nu se lasă învins de epidemia de coronavirus şi continuă şi investiţiile din localitate.

Angajaţii Primăriei dezinfectează străzile, aleile dintre blocuri, scările,dar şi zonele aglomerate cu substanţe pe bază de clor. Au fost montate dispensere cu dezinfectanţi pe scările blocurilor. În plus, la cererea cetăţenilor şi pentru a nu face discriminare, la Băicoi a început şi dezinfectarea caselor, mai exact a aleii de la poartă până la intrarea în locuinţă.

În plus, primarul Marius Constantin se ocupă şi de asfaltarea străzilor din localitate. Până acum s-au asfaltat străzile Mesteacănului , Aleea pădurii, parţial 11 Iunie, Lotrului, Mircea cel Bătrân, Ecaterina Teodoriu, IL Caragiale, parţial Paltinului , Dealului , Alexandru Lăpuşneanul şi Mihai Eminescu.

Şi încă o decizie deosebită, a edilului de la Băicoi: acesta a redirecţionat fondurile de la Ziua Oraşului către Spitalul Orăşenesc, fonduri care vor fi folosite pentru achiziţionarea echipamentelor de protecţie.