Umblă vorba prin târg că un incident deosebit de grav a avut loc zilele trecute în Primăria Ploieşti.

Directoarea uneia dintre direcţiile importante din Primărie a încălcat restricţia impusă de primarul Adrian Dobre potrivit căreia persoanele străine nu pot intra în instituţie decât cu aprobarea scrisă a Teodorei Marin, city managerul oraşului, şi a primit în biroul său şeful unei firme care are mai multe contracte de servicii cu municipalitatea.

Până aici nimic atât de grav, dar respectivul patron se întorsese de la schi din Elveţia şi era foarte mândru că nu a respectat perioada de izolare la domiciliu, pentru că nu îl pune nimeni pe el să stea închis în casă timp de 14 zile.

Cei mai supăraţi sunt subalternii directoarei inconştiente, care se tem ca nu cumva arogantul patron să fie infectat cu coronavirus şi să transmită şi celor cu care a intrat în contact temuta boală.

In mod normal, daca informatia se adevereste, angajatul primariei ar fi trebuit sa intre in autoizolare si sa declare, la randul sau, persoanele cu care a intrat in contact. Iar gradul de pericol este cu atat mai mare cu cat in primarie lucreaza sute de persoane.