Alina Georgiana, adolescenta decedată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în accidentul petrecut pe DN1 D, la intrarea în Ciorani, se pregătea de petrecerea majoratului.

Fata ar fi împlinit 18 ani pe 28 martie, era din localitatea Sălciile şi era elevă la Liceul din Ciorani. Prietenii şi profesorii spun că era o fată cuminte, liniştită şi foarte veselă

Din nefericire, adolecenta a murit în urma unui accident cumplit petrecut aproape de miezul nopţii, iar pagina ei de pe Facebook de ore bune curg mesajele de condoleanţe. Colegii Alinei sunt în stare de şoc. Şi-au imprimat tricouri cu chipul fetei şi se pregătesc de înmormântarea prietenei lor.

"Off faceai 18 ani nu? Urma sa devi majoră sa simţi viata sa o trăieşti dar destinul tau nu a fost asta.. Poate ca lumea asta nu era pentru tine e prea rea si nesăbuita, sufletele bune nu merita sa trăiască in lumea asta d-aia tu ai ales sa zbori,", "Este ft trist sa vezi un copil crescand si atunci cand aripile lui ar fi trebuit sa zboare..... se frang!Dumnezeu sa te odihnească în pace copil frumos! Dumnezeu sa va ajute pe voi parintii sa treceţi peste aceasta cumplita tragedie! Alina nute vom uita niciodată! Drum lin către stele!", Când ai plecat ai lăsat o mare durere in urma ta.Dumnezeu sa dea putere familie tale sa fie puternici sa ducă mai departe durerea asta care a rămas.Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet bun şi zâmbitor!, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de prietenii fetei pe reţelele se socializare.

Neatenţia la volan a ucis o adolescentă care avea viaţa înainte, iar şoferul care a provocat accidentul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.