Poliţiştii din Blejoi au efectuat cinci percheziţii, miercuri dimineaţă, în dosarul deschis încă din vara anului trecut, după un furt comis la Păuleşti. Un grup bănuit de comiterea unui furt petrecut la începutul lunii iulie 2019 este vizat de percheziţiile care au loc, miercuri dimineaţă, ]n localităţile prahovene Blejoi şi Boldeşti-Scăeni.

 

“Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 2/3 iulie 2019,  persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil situat în comuna Păuleşti, de unde ar fi sustras mai multe unelte folosite în construcţii şi articole pentru pescuit. Prejudiciul în cauză se ridică la 14.000 de lei”, au anunţat reprezentanţii IJP Prahova.

 

De la locaţiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracţională, precum telefoane mobile şi unelte folosite în construcţii, mai precizează sursa citată.

 

Patru persoane au fost aduse la audieri.

 

Percheziţiile au fost organizate şi derulate cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R. şi al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploieşti.