Încă una dintre promisiunile viceprimarului Cristian Ganea devine realitate! În urma discuţiilor cu oficiali din Guvern, viceprimarul social democrat a reuşit introducerea pe lista proiectelor finanţate din Fondul de Dezvoltare şi investiţii a proiectului  "Modernizare cartier Mitică Apostol, străzile: Gaterului, Viilor,Prigoriei, Mierlei, Lăstunului, Ferigii, Delfinului, Cetinei, Cerbului, Acvilei, Brânduşelor, Energiei, Fluturilor, Paltinului, Plutelor, Trestioarei, Violetelor".

Valoarea proiectului este de 39.000.000 lei, fiind cea mai mare finanţare acordată de FDI în această sesiune de proiecte.

Astfel, un proiect pentru care Cristian Ganea s-a bătut în ultimii trei ani va deveni realitate, locuitorii din cartierul Mitică Apostol urmând a beneficia de condiţii civilizate de locuire, la fel ca şi ploieştenii din alte cartiere.

Pe lista proiectelor finanţate în judeţul Prahova de către Fondul de Dezvoltare şi Investiţii mai figurează: Modernizare şi extindere sistem de alimentare cu apă şi canalizare in comuna Valea Călugărească (valoare 10.463.468 lei), Înfiinţare reţea de canalizare menajeră la Poienarii Burchii (valoare 11.321.041 lei), Modernizare drumuri comunale la Colceag (valoare 18.753.473 lei) şi Modernizare străzi în comuna Băneşti (valoare 2.663.430 lei).