În urmă cu câteva luni, primarul Adrian Dobre se supăra pe publicaţia noastră pentru că îl comparam cu Pinocchio. Acum avem o nouă dovadă a faptului că edilul liberal nu încetează să îi mintă pe ploieşteni, fără niciun fel de scrupule.

Ieri, pe pagina oficială de Facebook a primarului Adrian Dobre a apărut informaţia că au demarat lucrările de reabilitare a pasajelor pietonale din Bariera Bucureşti. Aflam din postarea edilului că a început evacuarea apei din pasaj :

"După mai bine de 25 de ani de la închidere, pasajele subterane care traversează Bulevardul Bucureşti au intrat în reparaţii. Azi a început evacuarea apei, operaţiune necesară pentru a permite accesul celor care realizează proiectul tehnic de execuţie. Sper ca lucrările să nu creeze un disconfort foarte mare locuitorilor din zonă şi celor care o tranzitează.", este postarea liberalului Dobre.

Astăzi am trecut prin zonă pentru a vedea ce se întâmplă ci pasajele şi...surpriză...nici urmă de vreun muncitor, nici urmă de apă evacuată, nimic!

Fotografiile sunt realizate joi, 24 octombrie, în jurul orei 12.00 şi sunt mai mult decât grăitoare.

Le publicăm şi ne întrebăm de ce a fost nevoie de o astfel de minciună şi pe cine încearcă edilul să păcălească...