Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care tocmai ce jefuise o bătrână în Ploieşti, a fost prins rapid de un poliţist aflat în timpul liber. Incidentul s-a petrecut pe strada Popa Farcaş, iar poliţistul l-a reţinut rapid pe tâlhar.

Conform unui comunicat al IJP Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Popa Farcaş din municipiu, unei femei i-a fost smuls de la gât un lănţişor de către o persoană necunoscută.

Unei femei în vârstă de 80 de ani, care se deplasa pe stradă împreună cu soţul său, i-ar fi fost smuls de la gât lănţişorul, de către un tânăr care s-a apropiat din sens opus, după care a fugit.

Conform sursei citate, în zonă, se afla în timpul liber agentul şef adjunct de poliţie Adrian Tudose, angajat al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase care, fără ezitare a pornit în urmărirea acestuia, reuşind să-l imobilizeze în scurt timp şi să-l predea echipajului sosit la faţa locului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie.

Tânărul în vârstă de 20 de ani din municipiul Buzău  a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.