Primăria Municipiului Ploieşti în colaborare cu Regia Autonomă de Servicii Publice, S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. şi operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A., a demarat, astăzi, un program de salubrizare, igienizare şi mentenanţă a spaţiilor verzi din zona Pârâului Dâmbu.

Acţiunea este iniţiată şi coordonată direct de viceprimarul municipiului Ploieşti, domnul Cristian Mihai Ganea, care a fost prezent în această dimineaţă, în teren, alături de echipele de lucrători, pentru a supraveghea şi direcţiona modul de desfăşurare a acestei ample acţiuni.

 

Activităţile se vor derula în perimetrul străzii Nămoloasa şi în aria cuprinsă între strada Mihai Bravu şi strada Apelor. Acestea vor consta concret în lucrări de cosit vegetaţie, tuns arbuşti izolaţi, îndepărtarea arbuştilor şi a arborilor uscaţi, evacuarea deşeurilor vegetale rezultate.

 

Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti va pune la dispoziţie forţă de muncă, prin intermediul persoanelor asistate social, iar reprezentanţii S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. vor implica în acest proiect angajaţi ai societăţii, care vor acţiona cu echipamente de specialitate şi care vor asigura, totodată, evacuarea deşeurilor vegetale rezultate.

Programul de salubrizare, igienizare şi mentenanţă a spaţiilor verzi din zona Pârâului Dâmbu are rolul de a aduce confort cetăţenilor din împrejurimi.

 

Municipalitatea ploieşteană îi roagă astfel pe cetăţeni să conştientizeze necesitatea menţinerii curăţeniei în zona respectivă, pe viitor.