Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Băicoi fac patru percheziţii la persoane bănuite de furt şi furt calificat. Cinci persoane vor fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

La data de 29 iulie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Băicoi efectuează 4 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat din locuinţă şi societăţi comerciale. Toate descinderile au loc pe raza oraşului Băicoi.

Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu luna iunie a anului în curs şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracţie, pe timp de noapte, într-o locuinţă de pe raza oraşului Băicoi, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

De asemenea, pe timp de zi, ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice din societăţi comerciale de pe raza municipiului Ploieşti, precum şi de pe raza oraşului Sinaia şi Buşteni.
Persoanele bănuite ar fi acţionat în grup şi reuşeau să iasă din societăţile comerciale utilizând o vestă specială unde ascundeau sticlele cu băuturile alcoolice.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la 4.000 de lei. 5 mandate de aducere vor fi puse în executare.

La percheziţii participă şi jandarmi, precum şi lucrători din cadrul Serviciul pentru acţiuni Speciale.