Atac cu arme albe asupra viceprimarului din Codlea, Erwin Albu. Mai mulţi indivizi necunoscuţi înarmaţi cu leviere şi cuţite l-au atacat pe edilul urbei tocmai când acesta ieşea din clădirea Primăriei potrivit brasovstiri.ro.

 

Întreaga agresiune s-a petrecut în parcarea din faţa clădirii care adăposteşte primăria, un loc extrem de circulat din localitate . Un individ a văzut întreaga scenă şi a sărit să-l ajute pe Erwin Albu, dar a fost şi el agresat. Atacatorii şi-au dat seama că au atras atenţia şi că se expun în acel loc aşa că s-au urcat într-o dubă albă cu numere de Vâlcea VL 69 BRM şi s-au făcut nevăzuţi.

 

Erwin Albu a anunţat imediat Poliţia care a pornit pe numele agresorilor.

 

„Tocmai am fost atacat in plina strada de trei indivizi cu levier si cutit, in parcarea de langa primarie. Un concetatean care a sarit sa ma apere a fost si el atacat. Indivizii au fugit cu o duba alba cu nr aproximativ VL 69 BRM. Duba a fugit spre Brasov (sau Vulcan).  Vina mea a fost ca i-am apostrofat ca au aruncat o hartie pe geam cand asteptau in coloana de masini in fata primariei spre sensul giratoriu de la Kaufland. Ei au tras pe dreapta si si-au facut damblaua. Politia ii cauta acum. Daca puteti da informatii, va sunt recunoscator”, a povestit Erwin Albu.