Ploieştiul devine un oraş cu probleme în siguranţa cetăţeanului. Cu o Poliţie Locală adormită, numărul faptelor antisociale se înmulţeşte pe zi ce trece, semn că siguranţa cetăţeanului nu prea reprezintă o prioritate pentru autorităţile locale. Weekendul trecut două familii s-au bătut în zona Radu de la Afumaţi, apoi o femeie a fost tâlhărită în plină stradă, iar o alta a fost bătută de concubinul său. 

Vineri seara, doi bărbaţi au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiaţi în plină stradă.

IJP Prahova a anunţat că  în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Mărăşeşti din municipiu are loc un conflict între 4 persoane.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de politişti, luptători SAS şi jandarmi pentru aplanarea conflictului, stabilirea situaţiei de fapt şi măsuri de asigurare a ordinii publice.

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool 2 bărbaţi au fost agresaţi intr-un conflict spontan de alţi 2 bărbaţi . Victimele ar fi fost lovite cu un obiect tăietor- înţepător la nivelul capului şi al pieptului de unul dintre agresori.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind externate, în afara oricărui pericol. Bărbatul care a agresat cele doua victime a fost depistat de poliţişti, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.