Chiar dacă mitingul aviatic de la Strejnicu a fost anunţat cu foarte puţin timp înainte (Show-ul programat la Clinceni pentru 1 iunie şi ulterior pentru 8 iunie, a fost mutat la Ploieşti), mii de spectatori au luat cu asalt aerodromul din localitate.  Străzile din Strejnic au devenit neîncăpătoare pentru maşinile celor care au venit chiar şi de la sute de kilometri pentru a urmări spectacolul piloţilor şi paraşutiştilor.

Piloţii şi paraşutiştii au oferit un spectacol plin de adrenalină, demonstrând că, pentru ei, zborul este un mod de viaţă, nu doar o pasiune.

Programul a cuprins acrobaţii aeriane extraordinare urmărite cu sufletul la gură de spectatori. Un moment deosebit a fost soloul acrobatic al ploieşteanului Andrei Şerbu, component al Lotului de Naţional de Acrobaţie şi ocupant al locului 3 la Campionatul Mondial de Acrobaţie cu avionul,  unul dintre cei mai buni piloţi sportivi ai României.

Extrem de apreciată a fost evoluţia aeronavelor militare:  MIG-21 Lancer, C-27 Spartan si IAR-330 Puma.

Deocamdată, Aeroclubul României nu a anunţat dacă va mai avea loc şi demonstraţia aeriană Ploieşti Airshow programată pentru data de 18 august.