Ploaia torenţială a făcut ravagii şi în Ploieşti.  Probleme foarte mari sunt în zona de nord a Ploieştiului, circulaţia tramvaielor fiind afectată.

Conform viceprimarului Cristian Ganea, circulaţia tramvaielor este blocată de mai bine de o oră din cauza debitului foarte mare de apă pe şine.

A fost restricţionat traficul auto pe stada Poieniţei, acolo unde canalele au refulat şi au inundat curţile localnicilor. Din cauza refulării canalizării în zonă este un puternic miros de produs petrolier. La faţa locului sunt echipajele ISU Prahova şi ale Gărzii de Mediu.

Şi nivelul pârâului Dâmbu este foarte ridicat în special în zona străzilor Apelor şi Cornăţel.

"Chiar dacă nu am fost invitaţi la Comandamentul pentru situaţii de urgenţă de către dna Teodora Marin, am mers pe teren pentru că ploieştenii au nevoie de noi. Am mers împreună cu Ştefan Dănescu în zona Poieniţei pentru a verifica la faţa locului situaţia de acolo", ne-a spus viceprimarul Cristian Ganea.

Vă reamintim că judeţul Prahova se află sub cod portocaliu de vreme rea până mâine după amiază, iar ploile torenţiale au dat naştere mai multor viituri în zona Mizil, Lapoş, Valea Călugărească.