Treptele de marmură din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, unde este aşteptat să-şi lanseze cartea preşedintele Klaus Iohannis, au fost vopsite

Vopsirea treptelor a fost o comandă a conducerii Casei de Cultură a Sindicatelor. Pentru acest contract SGU a primit 1.400 de lei plus TVA. Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti aparţine Federaţiei Sindicale CNSLR Frăţia.

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Sorin Tudor, a declarat că vopsirea treptelor de marmură reprezintă o „cosmetizare".

„Acele trepte sunt din marmură. Am făcut o cosmetizare, noi am cerut-o. Este o cosmetizare provizorie, evenimentul de azi (venirea lui Klaus Iohannis - n.r.) s-a anunţat din scurt. Treptele erau sparte, rupte, impracticabile. Au fost plombate, ca să zic aşa, şi vopsite. Când vom avea bani le vom schimba, trebuie reparaţie generală", a declarat Sorin Tudor.

Desigur, pentru că Iohannis nu va intra pe toate cele trei intrări ale sălii, spoiala a fost făcută doar pentru intrarea principală, cele laterale rămânând la fel: sparte şi urâte.

Cosmetizarea scărilor a stârnit un val de comentarii pe Facebook, ploieştenii fiind indignaţi de modul în care este aşteptat preşedintele Klaus Iohannis şi învinuindu-l pe primarul Adrian Dobre (PNL) că este artizanul "înfrumuseţărilor" de urgenţă


FOTO: prahovaeconomica.eu