Avocatul George Botez îl acuză pe primarul Adrian Dobre că minte atunci când afirmă că negocierile cu Veolia continuă:

Am constatat cu surprindere că doamna Graţiela Gavrilescu l-a numit pe pseudoprimarul Dobre Adrian ca fiind „un accident al politicii”! Trebuie să-i reamintesc că am făcut primul această constatare şi că acest lucru trebuia amintit! Tocmai de aceea mă voi preocupa să înregistrez la OSIM marca DOBRE ACCIDENT POLITICA cât şi marca DOBRE ERROR 404, mărci pentru care voi invoca notorietatea. Atât a afirmaţiei cât şi a situaţiei generată de acesta.

Lăsând gluma (amară) la o parte, situaţia este incredibilă. Nu atât pentru că se pierde o posibilitate de dezvoltare a oraşului prin respingerea unui proiect (regretabil), nu pentru că s-au cheltuit resurse umane şi financiare pentru depunerea documentaţiei (din bani publici), ci pentru că tot ce generează ca declaraţie în spaţiul public Dobre Adrian este clădit pe minciună.

Şi NU, nu este adevărat că el continuă negocierile cu VEOLIA ENERGIE PRAHOVA pentru continuarea serviciului. Minte de rupe pământul ! Cu excepţia situaţiei în care are acasă o pisică pe care o cheamă VEOLIA şi vorbeşte cu ea, în rest, totul este o minciună bazată pe iresponsabilitate. În mod normal, dacă Ploieştiul rămâne, chiar şi pentru două-trei luni fără serviciul public de termie, toată lumea trebuie să plece acasă imediat!

Dar, veţi vedea, de vină vor fi consiliul local, guvernul, Veolia, PSD-ALDE, şoferul primăriei, câinele din curtea instituţiei şi oricine altcineva decât el, minunatul! Este, în opinia mea, studiu de caz, un adevărat Munchausen al administraţiei locale!,
a declarat consilierul local George Botez pentru Jurnalul Prahovean