Viceprimarul Cristian Ganea a sancţionat public incapacitatea primarului Adrian Dobre de a gestiona problema salubrităţii în municipiul Ploieşti.

”Sunt uimit, si nu pot sa nu fac acest lucru public, de incredibila capacitate a primarului Adrian Dobre de a trunchia adevarul pentru a mai puncta ceva la capitolul imagine. In acelasi timp, eu, in calitate de viceprimar dar si de ploiestean, nu pot sta pasiv la strategiile dubioase ale primarului Dobre. Asa ca voi sanctiona public derapajele tot mai dese ale edilului nostru.

Se tot plange "domnia sa" ca atat eu, cat si viceprimarul George Pana, nu participam la sedinte sau la intalnirile de lucru. E drept, la multe dintre ele nu ne invita, dar la altele, la care noi suntem prezenti, nici macar nu ne mentioneaza. Ultimul exemplu este chiar comunicatul de presa de astazi prin care municipalitatea anunta concluziile intalnirii de vineri, la care au participat cei responsabili de problema cu care se confrunta Ploiestiul, in privinta salubritatii. Primarul a ajuns la sedinta cu cel putin 30 de minute intarziere. Sedinta la care eu, Cristian Ganea, dar si colegul George Pana, eram prezenti. Nu doar ca a "uitat" sa mentioneze prezenta noastra in comunicatul emis, atentie, de Primaria Ploiesti, nu de Adrian Dobre, pe persoana fizica, da a si "omis" lucrurile cu adevarat importante discutate la aceasta intalnire.

Poate primarul Dobre are, asa cum spuneam si alta data, "scapari de memorie". Vad ca in comunicatul de presa, a reusit doar sa mentioneze amenzile pe care le-a dat, noaptea ca hotii, operatorului de salubritate. De solutii nu spune nimic insa! Solutii gandite de mine, de domnul Pana, dar nu in ultimul rand de presedintele ADI (Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Prahova), Bogdan Toader, adica exact cel care gestioneaza managementul deseurilor la noi in judet. Din discuţii au rezultat si solutii cum ar fi: mărirea actualelor platforme de colectare existente, suplimentarea numărului de utilaje ptr colectarea deşeurilor menajere, mărirea frecvenţei de colectare a deşeurilor, o mai bună colectare selectivă a deşeurilor, nevoia unei mai susţinute activitati a Poliţiei Locale cu privire la deşeurile din construcţii abandonate pe domeniul public”,
a scris viceprimarul Ganea pe pagina personală de  Facebook.