Un bărbat neidentificat a sunat în această seară la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că există bombe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi la supermarketul Kaufland Nord.

Bărbatul care a sunat la numărul unic 112 nu a mai putut fi contactat, dar autorităţile trebuie să respecte procedurile.

Au fost evacuate de urgenţă aproximativ 150 de persoane din supermarketul Kaufland Nord.  Deocamdată nu s-a recurs la evacuări şi la Spitalul Judeţean de Urgenţe, mergându-se pe varianta că este vorba despre o glumă proastă.

ISU Prahova a trimis la cele două obiective câte o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru stingerea incendiilor. Totodata autospeciala de accidente colective şi calamităţi de deplasează la spitalul judeţean împreuna cu grupa operativă.

Conform Ralucăi Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, în cauză a fost intocmit dosar penal conform Legii 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

Pompierii militari au început montarea corturilor in parcarea Spitalului Judetean in eventualitatea in care se impune evacuarea pacienţilor



Vom reveni cu amănunte