Se întâmplă la Cluj...Deci nu este vorba de Dob, ci de Boc, chiar dacă cei doi primari provin de la acelaşi partid: PNL. În timp ce Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, a reuşit să bage oraşul în insolvenţă, la Cluj, Emil Boc demarează proiectul pentru construirea metroului între Cluj, Floreşti şi Apahida. Poate că PNL ar trebui să-l trimită pe Dobre într-o vizită de studiu la Cluj pentru a învăţa măcar în al 12 lea ceas administraţie de la colegul său de partid.

Primarul Emil Boc a declarat joi, la începutul şedinţei de Consiliu Local, că în următoarele zile se va lansa anunţul pentru licitaţia privind studiul de prefezabilitate al viitorului metrou de la Cluj-Napoca, scrie monitorulcj.ro.

“Suntem foarte aproape să lansăm studiul de prefezabilitate pentru selectarea consultantului astfel încât să elaborăm un caiet de sarcini după toate rigorile viitorului unui metrou şi nu după ceea ce există astăzi în materie de realizare a unui metrou obişnuit. Sper ca în prima parte a lunii noiembrie, în primele 10 zile, să fim în măsură să lansăm în licitaţie publică pentru studiul de prefezabilitate. Pentru investiţii mai mari de 75 milioane de euro este nevoie şi de studiu de prefezabilitate şi de studiu de fezabilitate. Este o cerinţă legală. Evident, după aceea va continua cu licitaţia de execuţie”, a precizat Boc pentru sursa citată.