Primăria Municipiului Ploieşti a organizat un eveniment festiv în cadrul căruia au fost celebraţi ploieştenii care au împlinit, anul aceasta, 50 de ani de căsnicie.  Petrecerea aniversară  s-a desfăşurat, în data de 9 octombrie 2018, la Sala Coloanelor din cadrul Palatului Culturii Ploieşti.

 

În semn de preţuire, primarul municipiului Ploieşti, domnul Adrian Florin Dobre şi viceprimarul municipiului Ploieşti, domnul Cristian Mihai Ganea, au fost alături de cele 250 de cupluri de ploieşteni, care îşi aniversează, anul acesta, nunta de aur. Edilii ploieşteni şi – au exprimat emoţia şi aprecierea faţă de cuplurile prezente la eveniment, care sunt adevărate modele de la care putem învăţa lecţia vieţii plină de iubire, devotament şi  încredere.

 

Totodată, în cadrul aniversării de aseară, doamnelor le-au fost oferite flori, iar cuplurilor le-au fost acordate Diploma de aur şi premii în bani.

 

Reamintim că, festivitatea anuală  de celebrare a cuplurilor de aur este deja o tradiţie pentru municipalitatea ploieşteană, un prilej de sărbătoare şi un bun  moment prin care să ne exprimăm respectul faţă de cei care au înţeles că, prin înţelepciune şi curaj, dragostea adevărată poate învinge timpul.