Doi oameni au murit şi şase au fost răniţi, duminică, în urma accidentului rutier produs pe DN 1, în zona localităţii prahovene Breaza.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au anunţat că în accident au murit un bărbat de 39 de ani şi o femeie de 45 de ani. Răniţii, care au între 20 şi 51 de ani, au suferit traumatisme şi fracturi şi au fost transportaţi la spital.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), accidentul a avut loc pe DN1, în localitatea Breaza, judeţul Prahova, fiind implicate patru autoturisme.

Conform ISU Prahova, două dintre persoanele încarcerate, ambele cu cetăţenie olandeză, au fost găsite în stop cardio-respirator şi declarate decedate.

Alte şase au fost transportate la spital, cu traumatisme destul de grave

Cei care şi-au pierdut viaţa sunt o femeie de 45 de ani şi un bărbat de 39 de ani.

În urma impactului, la spital au ajuns două femei de 20 ani (cu traumatism cranio-facial, fractură femur stâng, fractură ambele braţe şi membru inferior drept, respectiv traumatism cranio-facial), un tânăr de 20 de ani (cu traumatism cranio-cerebral si traumatism bazin), un bărbat de 49 de ani (traumatism cranio cerebral minor, traumatism abdominal, traumatism robie picior drept şi traumatism bazin), un bărbat de 50 de ani (cu traumatism bazin, traumatism membru inferior şi traumatism toraco abdominal) şi o femeie de 51 de ani (cu fractură membru inferior stâng).

În continuare, la Breaza, traficul de pe DN 1 este deviat prin Cornu, pe sensul de urcare, şi prin Breaza, la coborâre.

Potrivit Infotrafic, tragedia s-ar fi produs în urma pătrunderii unui autoturism pe contrasens.