Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, invită cetăţenii să facă parte din echipa locală de acţiune pentru “Let’s do it, Ploieşti!”, reeditarea celui mai mare proiect de implicare socială, care se va desfăşura în oraşul nostru, în data de 15 septembrie 2018.  Misiunea proiectului este mobilizarea cetăţenilor din zonele identificate cu deşeuri abandonate, a autorităţilor, a societăţii civile, a companiilor private şi a mass-mediei pentru curăţarea arealelor naturale din jurul localităţii, alături de reciclarea a cel puţin 30% din numărul de saci ce vor fi strânşi.

Înscrierea în echipele voluntarilor la această acţiune se poate realiza, inclusiv în ziua desfăşurării activităţilor, la adresa de e-mail [email protected], potrivit informării transmise de Primăria Ploieşti.

Administraţia locală anunţă că la nivelul municipiului au fost identificate următoarele zone în care pot acţiona voluntarii înscrişi pentru colectarea deşeurilor abandonate:

>             Zona 1 – Pădurea de pini  – în vecinătatea căilor ferate (Zona de Vest);

>             Zona 2 – str. Transformatorului – str. Livezilor;

>             Zona 3 – Str. Lucernei

>             Zona 4 – Str. Drumul Sării – Str. Crângului.

Pentru municipiul Ploieşti, autoritatea responsabilă în gestionarea acestei acţiuni este Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, tel. 0244-541071, fax. 0244-513670.

Conform detaliilor stabilite cu organizatorii, sâmbătă 15 septembrie 2018, începând de la ora 9.00, voluntarii vor fi transportaţi cu autobuzele SC Transport Călători Express SA către zonele propuse pentru curăţenie în campania “Let’s do it, Ploieşti!”, locul de întâlnire pentru voluntarii participanţi fiind stabilit la Sala Sporturilor Olimpia.

“Let’s do it, Romania” a reuşit implicarea a peste 1.100.000 de voluntari în 8 ani de activitate. Viziunea acestui proiect este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile exprimate prin această acţiune de amploare sunt pasiunea, încrederea, respectul pentru natură şi implicarea.