Traficul rutier este blocat duminică după-amiază pe Valea Prahovei, ca urmare a ploilor abundente din ultimele ore, care au dus la strângerea de aluviuni pe carosabil. S-au format astfel coloane de maşini între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers către Capitală, şi între Nistoreşti şi Comarnic pe sensul de mers către munte, anunţă Centrul Infotrafic.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la kilometrul 107 +700 de metri, în Comarnic, judeţul Prahova, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, ca urmare a ploilor abundente din ultimele ore, care au dus la strângerea de aluviuni pe carosabil.

S-au format coloane de autoturisme între Sinaia şi Comarnic pe sensul de mers către Capitală şi între Nistoreşti şi Comarnic pe sensul de mers către munte. La faţa locului sunt prezente echipaje de poliţie, pompieri şi ale CNAIR, pentru curăţarea drumului şi reluarea traficului în condiţii normale.

Încă de la orele prânzului, poliţiştii le recomandau şoferilor, din cauza aglomeraţiei de pe Valea Prahovei, folosirea rutelor ocolitoare - dinspre Braşov: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, din zona Bran - Moieciu: DN73 - DN72A - DN 71 - DN7, respectiv traseul Braşov - Valea Mare-Pravăţ - Stoenesti - Targovişte - Bâldana - Bucureşti sau DN73 - A1, respectiv Braşov - Piteşti - Bucureşti.