Într-o intervenţie telefonică în emisiunea Concret de la Prahova TV, emisiune moderată de Cati Petrache, Ion Mişcă, liderul de sindicat de la TCE Ploieşti,  a avut o afirmaţie şocantă.

Chestionat despre lipirea în mijloacele de transport în comun a unor anunţuri conform cărora de la 1 iulie ploieştenii nu vor mai beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun, anunţ minicinos, neexistând nicio decizie oficială în acest sens, Mişcă a spus: "Nu mai vrem noi să transportăm gratuit pe nimeni. Toată lumea să îşi cumpere bilet sau abonament. Ce atâta gratuitate..."!

Afirmaţia liderului sindicatului majoritar de la TCE este şocantă şi demonstrează că la TCE sindicaliştii sunt cei care dictează ce trebuie să se întâmple în ceea ce priveşte conducerea societăţii.

Oricum suntem curioşi ce va face Ion Mişcă, atunci când va deveni pensionar...Va fi la fel de virulent împotriva celor care beneficiază de gratuitate? Bine, e adevărat că "marele" lider de sindicat nu este ploieştean, locuind la Ploieştiori, deci nu prea îl intereseaza gratuitatea respectivă....

Este anormal ca un lider de sindicat să se comporte ca în ograda proprie cu o firmă al cărui acţionar este Consiliul Local Ploieşti, iar singurii care pot decide dacă se circulă sau nu gratuit în municipiu sunt consilierii locali. Dacă nu vă convine situaţia, dle Mişcă, de ce nu mergeţi să lucraţi la o firmă particulară?