O cititoare a Jurnalului Prahovean ne-a trimis pe adresa redactiei o scrisoare de mulţumire adresată medicilor din Spitalul Judeţean Ploieşti pentru modul în care au fost îngrijiţi tinerii răniţi în accidentul produs la Breaza, în seara de 27 aprilie 2018., accident în care cinci tineri au fost răniţi Publicăm integral cuvintele cititoarei noastre şi îi felicităm pe medici pentru profesionalismul lor.

"As dori sa adresez cateva cuvinte pline de multumire fata de calitatea desavarsita a serviciilor de care am beneficiat in spitalul dumneavoastra . In data de 27 aprilie 2018 tinerii de la Breaza care au fost implicati intr-un accident rutier, au trait o experienta ce se putea termina in mod dramatic, daca nu aveau sansa de a intalni oameni de-a dreptul minunati .

Specialistii Spitalului Judetean Ploiesti au asigurat interventia medicala asupra tinerilor cu operativitate si profesionalism .

Aduc sincere multumiri personalului Sectiei Terapie Intensiva pentru ajutorul acordat si efortul depus, pentru implicarea in buna derulare a interventiilor si a solutionarii medicale extrem de eficiente. S-au remarcat prin munca plina de daruire si sacrificiu pentru acesti tineri.

Transmitem multumirile si aprecierile noastre doamnei Doctor Pricop Corina (Sectia ATI), domnului Doctor Cojocaru Trandafir (Sectia Neurochirurgie), domnului Doctor Logeanu Mihai Razvan (Sectia Ortopdie), domnului Doctor Variu Mircea (Sectia Chirurgie Generala I), domnului Doctor Mihalache Daniel Ioan (Sectia Chirurgie Generala II) si intregii echipe medicale care, cu profesionalism si responsabilitate au asigurat interventia medicala.

As dori sa multumesc si doamnei Doctor Stefanescu Lidia ( Sectia Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala),care a manifestat o grija deosebita fata de suferinta cauzata de fracturile oaselor fetei a doi dintre tineri.

Multumesc intregului personal al acestei sectii!

„ Multumesc ” este mult prea putin pentru acesti oameni. Ingeri lasati de Dumnezeu pe Pamant pentru a salva vieti. Felicitari intregului colectiv de medici minunati, asistente, infirmiere care au dat dovada de profesionalism.

Va multumim din suflet !!! Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze !!!

Cu deosebita stima si pretuire, ANDREI ANDREEA ."