Consilierii PSD ALDE din Consiliul Local Ploieşti trag un nou semnal de alarmă în legătură cu deciziile primarului Adrian Dobre, decizii care crează noi probleme în municipiu. Publicăm integral comunicatul PSD-ALDE Ploieşti:

Consilierii locali  PSD  şi  ALDE Ploieşti au constatat că primarul Adrian Dobre continuă să fie impasibil în faţa problemelor ploieştenilor. Ba mai mult, edilul liberal refuză să fie atent şi cu problemele angajaţilor administraţiei locale.

Ultima “ispravă” a primarului Dobre o reprezintă refuzul de a semna alocarea sumei necesare pentru plata salariilor angajaţilor SGU Ploieşti. Astfel, salariaţii instituţiei nu vor primi în conturi banii, conform muncii prestate, aducând astfel disperarea în familiile angajaţilor care se văd în imposibilitatea de a plăti facturi sau rate.

O altă problemă nerezolvată în Ploieşti o reprezintă terasele de vară. În această clipă, din cauza neaprobării Regulamentului pentru terase de către consilierii PNL, terasele deschise funcţionează ilegal, fără a avea avize sau alte aprobări.

Putem adăuga  şi refuzul nejustificat  al primarul Adrian Dobre de a vira aportul la capitalul social către S.C.HALE ŞI PIEŢE nesocotind o hotărâre a Consiliului Local Ploieşti, punând astfel în pericol şi desfăşurarea activităţii acestei societăţi din portofoliul municipalităţii.


După doi ani în fruntea Primăriei Ploieşti, Adrian Dobre nu a înţeles că este primarul tuturor ploieştenilor şi că activitatea sa trebuie să se îndrepte spre rezolvarea problemelor oraşului, nu spre generarea altor situaţii de criză.

Consilierii PSD-ALDE Ploieşti  solicită  pe această cale rezolvarea urgentă a acestor probleme sau în caz contrar solicită PNL să îi retragă sprijinul politic primarului Adrian Dobre.