Staţii de autobuz ca în Dubai vor fi amplasate în Brazi, judeţul Prahova, una dintre cele mai bogate comune din ţară. Autorităţile au alocat pentru proiect 100.000 de euro, scrie  Mediafax. 

Primăria comunei Brazi, judeţul Prahova, a anunţat, vineri, pe o reţea de socializare, că intenţionează să monteze staţii noi de autobuz, anunţul fiind însoţit şi de o fotografie.

”Confort şi respect pentru cetăţenii comunei Brazi. Viitoarele staţii de autobuz! Unicat în România!”, scrie Primăria Brazi.

Primarul comunei Brazi, Radu Leonaş, a declarat că viitoarele staţii de autobuz vor arăta ca cele din Dubai, întrucât acelea l-au inspirat şi le are ca model.

”Aşa aş vrea să arate şi să iasă. Facem schiţe, astea sunt ca model, aşa le-am gândit, de acolo m-am inspirat”, a declarat Leonaş.

Primarul a afirmat că banii au fost deja alocaţi, fiind vorba de aproximativ 100.000 de euro.

”Am alocat banii necesari acestui proiect. O staţie va costa undeva la 10.000 de euro. A fost alocată suma de aproximativ 100.000 de euro. Am votat bugetul aseară (joi - n.r.). Bani avem în buget, nu sunt probleme”, a spus primarul din Brazi.

În Brazi ar urma să fie amplasate 10 astfel de staţii, din sticlă, acoperite, cu uşi şi cu scaune, dar şi cu un design atrăgător

Comuna Brazi este una dintre cele mai bogate unităţi administrativ teritoriale din România. Autorităţile locale de aici au reuşit asfaltarea tuturor străzilor, au construit scoli noi, moderne, săli de sport şi au construit chiar o centură ocolitoare pentru ca traficul greu să nu mai strice străzile din localitate