Anunţat ca unul dintre cele mai bune spectacole puse în scenă la Teatrul Toma Caragiu  din Ploieşti, Zaraza pare a fi născut sub zodia ghinionului.

După primele două spectacole, actorul George Frîncu s-a accidentat, fiind amânat deja al treilea spectacol.

Din păcate, reprezentanţii Teatrului Toma Caragiu anunţă că problemele actorului persistă, iar premiera oficială care ar fi trebuit să aibă loc pe 2 februarie se amână. De asemenea, se amână şi reprezentaţiile din 3 şi 16 februarie, deoarece George Liviu Frîncu deţine unul dintre rolurile principale

Biletele achizitionate pentru spectacolele din 2 si 3 februarie raman valabile pentru reprezentatiile din 2 si 3 martie.

Biletele pentru reprezentatia din 16 februarie raman valabile pentru data de 25 februarie (data la care spectacolul a fost reprogramat).

De asemenea, lansarea cartii „Razvan Mazilu. De la dans la musical”, care urma sa aibă loc la finalul reprezentatiilor din acest sfarsit de saptamana, va fi reprogramata pentru datele de 2 si 3 martie.

Biletele deja achizitionate raman valabile pentru reprezentatiile mai sus mentionate sau contravaloarea lor va poate fi restituita, la cerere, de la Agentia de bilete a Teatrului.

Pentru detalii suplimentare puteti contacta Teatrul Toma Caragiu  la numerele de telefon 0244.522.774 sau 0721.367.631.

Conducerea Teatrului Toma Caragiu vă mulţumesc pentru intelegerea acestei situatii deosebite si vă cere scuze pentru inconvenientul creat!

Cât despre actorul George Liviu Frîncu îi dorim multă sănătate şi sperăm să revină cât mai curând pe scenă.

Sănătate, George!