Grupul PSD din Consiliul Local Ploieşti, împrună cu aleşii ALDE şi PMP au solicitat TCE să întocmească proiectul de hotărâre privind acordarea de gratuitate pe transportul în comun pentru elevii domiciliaţi în Ploieşti, care urmează cursurile la şcolile şi liceele din Ploieşti.

" Vreau să salut deschiderea conducerii TCE pentru dialog pe această problemă şi cred că este momentul ca acest sprijin să fie acordat în regim de urgenţă atât copiilor şi tinerilor care frecventează cursurile de invăţământ la care face referire proiectul cât şi părinţilor acestora care işi vor putea direcţiona cheltuielile cu transportul către alte nevoi ale familiei", ne-a declarat George Botez..

"Este o promisiune electoral[ a PSD şi o transpunem în practică. Vrem să acordăm un sprijin copiilor pentru a putea să meargă la şcoală, să îşi desăvârşească educaţia. In acelaşi timp este şi o măsura de sprijinire a TCE, societate mult prea vitregită până în acest moment datorită managementului defectuos de care a avut parte", ne-a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Consilierii PSD,ALDE şi PMP doresc adoptarea cât mai urgenţă a acestei decizii şi şi-au propus să convoace o şedinţă extraordinară de CL, astfel încât îniţiativa să poată fi implementată începând cu 15 octombrie.